Lucyna K.

10 stycznia 2019

Bardzo dobry produkt ze względu na jego przyswajalność. Kupuję dość rzadko ponieważ jest drogi ale bardzo polecam wszystkim...

Patryk P.

11 grudnia 2018

Rewelacyjny produkt najlepsza witamina C na rynku

Katarzyna Z.

28 listopada 2018

Szczególnie polecam w okresie zimowym. Bierzemy wszyscy- ja mąż i 8-letnia córcia. Jak jest początek infekcji to witamina C i wszystko mija.. mega produkt.. mega polecam..

Teresa G.

06 października 2018

Bardzo dobry jakościowo produkt

Barbara P.

25 września 2018

To najlepszy produkt na rynku. Dziala rewelacyjnie!

Rossita L.

23 maja 2018

Polecam sprzedawcę, transakcja i wysyłka zamówienia szybko i sprawnie.

Rossita L.

23 maja 2018

Serdecznie polecam, produkt szybko wysłany, dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Wit. C liposomalną stosuję od 2-m-cy i chyba jest lepiej zauważalna poprawa to brak w tym roku na wiosnę objawów alergii.

Agnieszka O.

11 stycznia 2018

Serdecznie polecam Altrient C, swietnie wspomaga odpornosc i pomaga dojsc do siebie w przypadku przeziebienia, grypy. Skuteczny zarowno u dzieci, jak i dorosłych. Kupujemy i zażywamy systematycznie całą rodziną.

Renata L.

19 października 2017

Najlepsza na rynku witamina C w wersji liposomalnej. Błyskawicznie likwiduje infekcje dróg oddechowych ale w przypadku wzięcia od razu mega dawki, np. 2 saszetki co 3 godziny. Wypróbowałam na sobie i na moich bliskich i mogę stwierdzić, że to działa.

Ewa G.

18 maja 2017

Dzięki Altrient C bardzo szybko poprawiła mi się kondycja skóry. Pozbyłam się problemów z cerą, skóra odmłodniała. Od razu widać, jak bardzo witamina C podbija produkcję kolagenu. Polecam gorąco, szczególnie Paniom z problemami dermatologicznymi!

Andrzej N.

18 maja 2017

Serdeczne podziękowania za super obsługę zamówienia! Dziękuję Andrzej N.

Andrzej N.

16 maja 2017

Altrient C przyjmuję od dłuższego czasu. Znajomi pytają co robię że moja skóra ma taki zdrowy wygląd [mam 64l]. ,Gram systematycznie w tenisa nie wykazując oznak zmęczenia w porównaniu z innymi rówieśnikami [sądzę że po wit.C ] innych środków nie zażywam!.Teraz zdecydowałem się na zakup witaminy B

Katarzyna G.

16 maja 2017

Smakuje średnio, więc łykam razem z AltrientC. Skład imponujący. Nie wiem czy to poprawa pogody, czy saszetki AltrientB, ale energii mi zdecydowanie przybyło od rana :) Komary też zaczęły omijać mnie szerszym łukiem. Podaję także swojemu psu w nadziei, że odczyn skóry odstraszy kleszcze.

Jagoda M.

26 kwietnia 2017

Liposomalna Witamina C zauważalnie wzmocniła moją odporność.

Pamela P.

25 kwietnia 2017

Zaczynając pracę w Vitallabs.pl o kwasie Alfa-Liponowym nie wiedziałam zbyt wiele. Jego suplementację (wraz z witaminą C) zaczęłam dopiero później przy okazji rzucenia palenia. Pokierowana doświadczeniami naszych Klientów miałam nadzieję na szybsze oczyszczenie organizmu z toksyn… i nie zawiodłam się! Dziś patrząc na to z perspektywy czasu jestem wdzięczna wszystkim okolicznościom, które doprowadziły mnie do R-ALA. W krótkim czasie poprawiło się zarówno moje samopoczucie jak i cera. Obce stało się uczucie otępienia męczące mnie od 1 dnia zerwania z nałogiem. Dziś nie palę już wiele miesięcy i jestem pewna, że Altrient R-ALA również ma w tym swoją zasługę. Kwas Alfa-Liponowy pomógł mojemu organizmowi oczyścić się z resztek nikotyny i substancji smolistych, a fosfolipidy zawarte we wszystkich produktach Altrient wsparły mój układ nerwowy dopingując moją (czasem słabą) silną wolę.

Katarzyna G.

25 kwietnia 2017

Sprowadziłam ten produkt, ponieważ mam obniżoną zdolność usuwania toksyn z organizmu (uwarunkowanie genetyczne) przeciwutleniacze to dla mnie być albo nie być. Glutation Altrientu nie tylko wspiera mnie w wydalaniu toksyn, ale nie uszkadza wątroby tylko ją wzmacnia dzięki cholinie i kwasom tłuszczowym.

Malgorzata S.

24 kwietnia 2017

Jeszcze po żadnym z supementów odporność mojego dziecka z zespolem downa nie byla taka mocna. Zaburznia z przyswajalnoscia biochemiczna ludzi z zespolem downa powodują bardzo niski poziom odporności u dzieci z ZD, jednak po 2 seriach podawania glutationu, wraz z kwasem R-ALA i wit.C syn przez cały okres jesienno-zimowy praktycznie w ogole nie chorowal. Wczesniej od października do maja wieczna infekcja dróg oddechowych. Polecam !

Andrzej N.

14 stycznia 2017

Rewelacyjna witamina w profilaktyce.

Krystyna

11 kwietnia 2016

Witaminę C i glutation stosuję i gorąco polecam.


EUGENIUSZ MAŁYSKA

9 grudnia 2015

Moje doświadczenie z tym produktem jest jak na razie jednorazowe, ale ważne. Stwierdziłem u siebie ewidentną poprawę stanu spękanych pięt, których kondycja nie ulegała poprawie mimo stosowania rożnych kremów czy maści. Bardzo polecam aby zastosować ten produkt każdy w swoim zakresie.


Wojciech S.

22 października 2015

Sprawdzilem skutecznosc tego preparatu. Jedynym minusem liposomalnej wit c jest wysoka cena. Postać saszetek bardzo wygodna. Bo czym szybciej się zareaguje, tym lepiej. Przekonuje mnie skład, a mianowicie askorbinian sodu a nie kwas askorbiniowy. To wazne w przypadku, gdy ktos ma problem z przyswajaniem witaminy c.


Rafał Podkański

19 maja 2015

AltrientC
Liposomalną Witaminę AltrientC przyjmuje cała moja rodzina. (…) Zauważyłam również pozytywny wpływ na cerę. U mojej żony w błyskawicznym tempie zniknęły zmiany skórne , a moją mamę nie bolą już stawy. Dodatkowo mamy dużo więcej energii niż przed rozpoczęciem stosowania produktu. Dzięki niesamowitej skuteczności oraz gwarancji błyskawicznego powrotu do zdrowia nie wyobrażam sobie, żeby zabrakło w moim domu tej witaminy.

Glutation AltrientGSH

Liposomalny Glutation Altrient®GSH przyjmuję z żoną od 6 miesięcy. Dzięki GSH nasz system odpornościowy oraz wydolność organizmu zmieniła się o 100 %. Wcześniej przeziębienia oraz inne dolegliwości towarzyszyły nam co najmniej dwa razy w roku. Zauważyłem również pozytywny wpływ na metabolizm oraz układ nerwowy. Dodatkowo mamy dużo więcej energii niż przed rozpoczęciem stosowania produktu.


Karolina Ostrycharz

16 kwietnia 2015

Witam O liposomalnej witaminie C dowiedziałam sie z internetu przypadkiem, więc zaczełam czytać o jej zbawiennych możliwosciach. Kupuje ją dla Mamy, która wspiera nią swój układ odpornościowy,. Przyjeła juz 12 opakowań, bardzo dobrze się czuje, ma pełno energii. Istotne jest to, ze przesyłka jest szybka i bez żadnego problemu. Polecam


Bernarda Pabjan

20 marca 2015

O liposomalnej witaminie C dowiedziałam się przypadkiem w Internecie, przy okazji poszukiwania informacji o herbatce z Czystka. Wiele dała mi również rozmowa z Panią Katarzyną Grabowską, podczas składania pierwszego zamówienia. Liposomalną witaminę C przyjmujemy całą rodziną od października ubiegłego roku i efekty są rewelacyjne, szczególnie u naszego 15-latka. Podaję mu profilaktycznie 1 saszetkę dziennie, Liposomalna witamina C na stałe zagościła w naszym domu, dba o nasze zdrowie, dodaje energii i urody. Sklep funkcjonuje rewelacyjne, produkty otrzymuję od ręki, kontakt świetny, bardzo, bardzo solidna obsługa. Dziękuję i polecam! :)


Andrzej Nowicki

12 marca 2015

Mam 62l.Gram w tenisa. Przyjmują ją regularnie od ok.3 m-cy, najpierw w podwyższonych dawkach, obecnie 1 saszetkę dziennie. Efekty? Przestałem być "bez życia". Jestem pełen zapału i werwy , a po korcie biegam „jak po zażyciu środków dopingujących [opinia moich przeciwników]”. Przestałem być drażliwy, nie mam zmian nastroju , nie męczę się. Miałem bardzo suche,spękane pięty - problem ustąpił (nie wiem czy po witaminie C, ale niczego więcej nie zmieniłem). | Tyle pierwszych obserwacji. Odezwę się za miesiąc po spożyciu kolejnych 30 saszetek. Polecam Andrzej Nowicki 12 marca 2015


Edyta Kwiatkowska

1 marca 2015

O liposomalnej witaminie C dużo czytałam w internecie zanim postanowiłam ją zakupić. Jestem dość nieufna jeśli chodzi o "cudowne preparaty", ale w przypadku Altrientu C poszukałam potwierdzonych informacji i rozmawiałam z osobami, które już go przetestowały na sobie. Efekty zauważają wszyscy, przypływ energii i lepsze samopoczucie.


Marzena

8 lutego 2015.

Liposomalną Witaminę AltrientC przyjmuje cała moja rodzina. Zauważyłam również pozytywny wpływ na cerę. Dodatkowo mamy dużo więcej energii niż przed rozpoczęciem stosowania produktu. Dzięki niesamowitej skuteczności oraz gwarancji błyskawicznego powrotu do zdrowia nie wyobrażam sobie, żeby zabrakło w moim domu tej witaminy.


Aurelia Suliga

31 stycznia 2015

Produkt rewelacyjny. Długo szukałam takiej Liposomalnej Wit C która tak szybko się wchłania. Poprawę widać na skórze. Nowe wypryski trądzikowe się nie pojawiają a to już wielki sukces. Wierzę w ten produkt jak też w każdy inny bowiem przyjmuje tez ALA oraz Glutation także z tej serii. Warto zainwestować, bo inwestujemy we własne zdrowie. Aurelia Suliga


Barbara Łęczycka

29 stycznia 2015

Kończę pierwsze opakowanie witaminy C w postaci liposomalnej. Super produkt, polecam każdemu, korzystne efekty można odnotować już po pierwszych saszetkach. Nie odczuwa się zmęczenia. Dziennie biorę dwie saszetki. Właśnie zamawiam kolejne opakowanie.


Natalia Letkiewicz

20 stycznia 2015

PRODUKT DOSKONAŁEJ JAKOŚCI, SKUTECZNY I GODNY POLECENIA. WZMACNIA SIŁY WITALNE. OGROMNĄ POPRAWĘ SAMOPOCZUCIA ODCZUŁAM PO 4 TYGODNIACH STOSOWANIA. PREPARAT STOSUJĘ 2X DZIENNIE. ODZYSKAŁAM SIŁĘ. CIESZĘ SIĘ ZDROWIEM I DOBRĄ KONDYCJĄ. POLECAM!


Elżbieta Maciejewska

16 grudnia 2014

O witaminie Altrient C dowiedzialam się od znajomych oraz z publikacji w internecie. Przyjmujemy po jednej saszetce dziennie zapobiegawczo. Już po tygodniu przyjmowania czuliśmy więcej energii i zmniejszenie uczucia zmęczenia. Preparat przyjmuję od listopada br, obecnie rozpoczęłam drugie opakowanie. Ustabilizowało się ciśnienie, mam więcej energii oraz zmniejszył się ból w stawach rąk i kolanachPoprawiła się cera i włosy. Jak na razie opinia jest bardzo pozytywna. 16.12.2014 E.M.Trójmiasto


Monika Karim-Cytrowska

29 grudnia 2014

Witaminę podaję dwójce moich dzieci, od chwili rozpoczęcia podawania preparatu dzieci są zdrowe i mam nadzieję, że już tak zostanie. Alkohol zawarty w witaminie wyparowywuje po 10 minutach od otwarcia saszetki.


WAŻNE: Opinie i referencje użytkowników są tylko dla Twojej informacji. Vitallabs oraz każdy sprzedawca produktów Altrient LivOn Labs nie stwierdza żadnych zdrowotnych i medycznych działań tych produktów. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Twojego stanu zdrowia, zawsze konieczna jest konsultacja z lekarzem specjalistą.

Wszystkie opinie klientów zostały przeniesione z poprzedniej strony www. Z powodu braku możliwości przeniesienia ich bezpośrednio na poszczególne karty produktów, wszystkie zostały zamieszczone tutaj.