Altrient®C LivOn Labs Liposomalna Witamina C, 1000mg - opinie dodano 8 opinie.

 
Altrient®C LivOn Labs Liposomalna Witamina C, 1000mg

Altrient®C LivOn Labs Liposomalna Witamina C, 1000mg

DLACZEGO ALTRIENT® C? Bezpieczna i precyzyjna liposomalna formuła z witaminą C skutecznie wprowadza ją wprost do wnętrza komórek....

Podziel się opinią!


*



Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać opinie
2019-08-01
Joanna M.

Najlepszy suplement jaki do tej pory stosowałam.Z czystym sumieniem polecam każdemu kto chce wzmocnić swój organizm.Przez bardzo długi okres miałam problem z uzupełnieniem żelaza i altrient c jest moim wybawcą.Po 1,5 miesięcznym przyjmowaniu tego suplementu żelazo wskoczyło na odpowiedni poziom a samopoczucie uległo ogromnej poprawie ( oczywiście potwierdziłam to badaniami krwi) Gorąco polecam!!!
2019-01-10
Lucyna K.

Bardzo dobry produkt ze względu na jego przyswajalność.Kupuję dość rzadko ponieważ jest drogi ale bardzo polecam wszystkim którzy chcą się uodpornić w okresie zimy i nie tylko.
2018-11-28
Katarzyna Z.

Szczególnie polecam w okresie zimowym. Bierzemy wszyscy- ja mąż i 8-letnia córcia. Jak jest początek infekcji to witamina C i wszystko mija.. mega produkt.. mega polecam..
2017-10-19
Renata L.
Najlepsza na rynku witamina C w wersji liposomalnej. Błyskawicznie likwiduje infekcje dróg oddechowych ale w przypadku wzięcia od razu mega dawki, np. 2 saszetki co 3 godziny. Wypróbowałam na sobie i na moich bliskich i mogę stwierdzić, że to działa.
2017-05-16
Andrzej N.

Altrient C przyjmuję od dłuższego czasu. Znajomi pytają co robię że moja skóra ma taki zdrowy wygląd [mam 64l]. ,Gram systematycznie w tenisa nie wykazując oznak zmęczenia w porównaniu z innymi rówieśnikami [sądzę że po wit.C ] innych środków nie zażywam!.Teraz zdecydowałem się na zakup witaminy B
2017-04-26
Jagoda M.
Liposomalna Witamina C zauważalnie wzmocniła moją odporność.
2017-04-24
Malgorzata S.

Jeszcze po żadnym z supementów odporność mojego dziecka z zespolem downa nie byla taka mocna. Zaburznia z przyswajalnoscia biochemiczna ludzi z zespolem downa powodują bardzo niski poziom odporności u dzieci z ZD, jednak po 2 seriach podawania glutationu, wraz z kwasem R-ALA i wit.C syn przez cały okres jesienno-zimowy praktycznie w ogole nie chorowal. Wczesniej od października do maja wieczna infekcja dróg oddechowych. Polecam !
2017-01-14
Andrzej N.

Rewelacyjna witamina w profilaktyce.




<-- module-homecomments-reviews -->