opinie Klientów dodano 28 opinie.

 

Podziel się opinią!


*



Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać opinie
2020-07-09
Olga N.
Rewelacyjny, krótki skład! Idealnie nawilża i koi skórę po opalaniu. Najlepszy produkt tego typu na rynku. Polecam.
2020-07-09
Olga N.
Świetny produkt o perfekcyjnym składzie. Idealny dla mojej wrażliwej skóry. Polecam!
2020-07-08
Julia B.
Masło do ciała Grejpfrut i Migdał, cudownie wpływa na regenerację skóry po opalaniu i wspaniale pachnie!
2020-07-08
Julia B.
Produkt AltrientB complex, posiada idealny skład i jest szczególnie dedykowany dla osób, które zmagają się z niedoborami wynikającymi ze stosowania restrykcyjnych diet tj. dieta wegańska. Gorąco polecam!
2020-07-08
Julia B.

Rewelacyjny produkt! Czysty skład, a ponad to nie zawiera sztucznych dodatków. i wypełniaczy. Polecam!
2020-06-02
Katarzyna M.

Bezpieczna i skuteczna!
2020-06-02
Katarzyna M.

Dobra w smaku, bezpieczna i skuteczna.
2020-03-04
Katarzyna G.

Testuję ją od 2 tygodni i sprawdza się znacznie lepiej aniżeli tradycyjna pojedyncza forma. Podoba mi się, że nie ma wypełniaczy i zbędnych dodatków jakie zazwyczaj występują w tabletkach. Nie jest aż tak efektywna jak AltrientC, ale jako uzupełnienie jak najbardziej!
2019-08-01
Joanna M.

Najlepszy suplement jaki do tej pory stosowałam.Z czystym sumieniem polecam każdemu kto chce wzmocnić swój organizm.Przez bardzo długi okres miałam problem z uzupełnieniem żelaza i altrient c jest moim wybawcą.Po 1,5 miesięcznym przyjmowaniu tego suplementu żelazo wskoczyło na odpowiedni poziom a samopoczucie uległo ogromnej poprawie ( oczywiście potwierdziłam to badaniami krwi) Gorąco polecam!!!
2019-05-22
Magdalena B.

Produkty naprawdę wysokiej jakości. Glutation jest produktem, który polecam wszystkim borykającym się z problemem przewlekłej boreliozy. Bardzo skutecznie otwiera biofilm oraz czyści praktycznie do zera wszystkie toksyny krętka.
Przy 10 letnim leczeniu boreliozy żaden produkt nie był tak skuteczny jak Glutation. (Przy okazji oczyścił również organizm z grzybicy). Profesjonalna i miła obsługa. POLECAM.
2019-01-10
Lucyna K.

Bardzo dobry produkt ze względu na jego przyswajalność.Kupuję dość rzadko ponieważ jest drogi ale bardzo polecam wszystkim którzy chcą się uodpornić w okresie zimy i nie tylko.
2018-12-11
Patryk P.
Rewelacyjny produkt najlepsza witamina C na rynku
2018-11-28
Katarzyna Z.

Szczególnie polecam w okresie zimowym. Bierzemy wszyscy- ja mąż i 8-letnia córcia. Jak jest początek infekcji to witamina C i wszystko mija.. mega produkt.. mega polecam..
2018-10-06
Teresa G.

Bardzo dobry jakościowo produkt
2018-09-25
Barbara P.

To najlepszy produkt na rynku.Dziala rewelacyjnie!