opinie Klientów dodano 20 opinie.

 

Podziel się opinią!


*



Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać opinie
2019-08-01
Joanna M.

Najlepszy suplement jaki do tej pory stosowałam.Z czystym sumieniem polecam każdemu kto chce wzmocnić swój organizm.Przez bardzo długi okres miałam problem z uzupełnieniem żelaza i altrient c jest moim wybawcą.Po 1,5 miesięcznym przyjmowaniu tego suplementu żelazo wskoczyło na odpowiedni poziom a samopoczucie uległo ogromnej poprawie ( oczywiście potwierdziłam to badaniami krwi) Gorąco polecam!!!
2019-05-22
Magdalena B.

Produkty naprawdę wysokiej jakości. Glutation jest produktem, który polecam wszystkim borykającym się z problemem przewlekłej boreliozy. Bardzo skutecznie otwiera biofilm oraz czyści praktycznie do zera wszystkie toksyny krętka.
Przy 10 letnim leczeniu boreliozy żaden produkt nie był tak skuteczny jak Glutation. (Przy okazji oczyścił również organizm z grzybicy). Profesjonalna i miła obsługa. POLECAM.
2019-01-10
Lucyna K.

Bardzo dobry produkt ze względu na jego przyswajalność.Kupuję dość rzadko ponieważ jest drogi ale bardzo polecam wszystkim którzy chcą się uodpornić w okresie zimy i nie tylko.
2018-12-11
Patryk P.
Rewelacyjny produkt najlepsza witamina C na rynku
2018-11-28
Katarzyna Z.

Szczególnie polecam w okresie zimowym. Bierzemy wszyscy- ja mąż i 8-letnia córcia. Jak jest początek infekcji to witamina C i wszystko mija.. mega produkt.. mega polecam..
2018-10-06
Teresa G.

Bardzo dobry jakościowo produkt
2018-09-25
Barbara P.

To najlepszy produkt na rynku.Dziala rewelacyjnie!
2018-05-23
Rossita L.

Polecam sprzedawcę, transakcja i wysyłka zamówienia szybko i sprawnie.
2018-05-23
Rossita L.

Serdecznie polecam, produkt szybko wysłany, dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Wit. C liposomalną stosuję od 2-m-cy i chyba jest lepiej zauważalna poprawa to brak w tym roku na wiosnę objawów alergii.
2018-01-11
Agnieszka O.

Serdecznie polecam Altrient C, swietnie wspomaga odpornosc i pomaga dojsc do siebie w przypadku przeziebienia, grypy. Skuteczny zarowno u dzieci, jak i dorosłych. Kupujemy i zażywamy systematycznie całą rodziną.
2017-10-19
Renata L.
Najlepsza na rynku witamina C w wersji liposomalnej. Błyskawicznie likwiduje infekcje dróg oddechowych ale w przypadku wzięcia od razu mega dawki, np. 2 saszetki co 3 godziny. Wypróbowałam na sobie i na moich bliskich i mogę stwierdzić, że to działa.
2017-05-18
Ewa G.

Dzięki Altrient C bardzo szybko poprawiła mi się kondycja skóry. Pozbyłam się problemów z cerą, skóra odmłodniała. Od razu widać, jak bardzo witamina C podbija produkcję kolagenu. Polecam gorąco, szczególnie Paniom z problemami dermatologicznymi!
2017-05-18
Andrzej N.

Serdeczne podziękowania za super obsługę zamówienia!
Dziękuję
Andrzej N.
2017-05-16
Andrzej N.

Altrient C przyjmuję od dłuższego czasu. Znajomi pytają co robię że moja skóra ma taki zdrowy wygląd [mam 64l]. ,Gram systematycznie w tenisa nie wykazując oznak zmęczenia w porównaniu z innymi rówieśnikami [sądzę że po wit.C ] innych środków nie zażywam!.Teraz zdecydowałem się na zakup witaminy B
2017-05-16
Katarzyna G.

Smakuje średnio, więc łykam razem z AltrientC. Skład imponujący. Nie wiem czy to poprawa pogody, czy saszetki AltrientB, ale energii mi zdecydowanie przybyło od rana :) Komary też zaczęły omijać mnie szerszym łukiem.