opinie Klientów dodano 15 opinie.

 

Dodaj swoją opinię


*



Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać opinie
2018-10-06
Teresa G.

Bardzo dobry jakościowo produkt
2018-09-25
Barbara P.

To najlepszy produkt na rynku.Dziala rewelacyjnie!
2018-05-23
Rossita L.

Polecam sprzedawcę, transakcja i wysyłka zamówienia szybko i sprawnie.
2018-05-23
Rossita L.

Serdecznie polecam, produkt szybko wysłany, dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Wit. C liposomalną stosuję od 2-m-cy i chyba jest lepiej zauważalna poprawa to brak w tym roku na wiosnę objawów alergii.
2018-01-11
Agnieszka O.

Serdecznie polecam Altrient C, swietnie wspomaga odpornosc i pomaga dojsc do siebie w przypadku przeziebienia, grypy. Skuteczny zarowno u dzieci, jak i dorosłych. Kupujemy i zażywamy systematycznie całą rodziną.
2017-10-19
Renata L.
Najlepsza na rynku witamina C w wersji liposomalnej. Błyskawicznie likwiduje infekcje dróg oddechowych ale w przypadku wzięcia od razu mega dawki, np. 2 saszetki co 3 godziny. Wypróbowałam na sobie i na moich bliskich i mogę stwierdzić, że to działa.
2017-05-18
Ewa G.

Dzięki Altrient C bardzo szybko poprawiła mi się kondycja skóry. Pozbyłam się problemów z cerą, skóra odmłodniała. Od razu widać, jak bardzo witamina C podbija produkcję kolagenu. Polecam gorąco, szczególnie Paniom z problemami dermatologicznymi!
2017-05-18
Andrzej N.

Serdeczne podziękowania za super obsługę zamówienia!
Dziękuję
Andrzej N.
2017-05-16
Andrzej N.

Altrient C przyjmuję od dłuższego czasu. Znajomi pytają co robię że moja skóra ma taki zdrowy wygląd [mam 64l]. ,Gram systematycznie w tenisa nie wykazując oznak zmęczenia w porównaniu z innymi rówieśnikami [sądzę że po wit.C ] innych środków nie zażywam!.Teraz zdecydowałem się na zakup witaminy B
2017-05-16
Katarzyna G.

Smakuje średnio, więc łykam razem z AltrientC. Skład imponujący. Nie wiem czy to poprawa pogody, czy saszetki AltrientB, ale energii mi zdecydowanie przybyło od rana :) Komary też zaczęły omijać mnie szerszym łukiem. Podaję także swojemu psu w nadziei, że odczyn skóry odstraszy kleszcze.
2017-04-26
Jagoda M.
Liposomalna Witamina C zauważalnie wzmocniła moją odporność.
2017-04-25
Pamela P.
Zaczynając pracę w Vitallabs.pl o kwasie Alfa-Liponowym nie wiedziałam zbyt wiele. Jego suplementację (wraz z witaminą C) zaczęłam dopiero później przy okazji rzucenia palenia. Pokierowana doświadczeniami naszych Klientów miałam nadzieję na szybsze oczyszczenie organizmu z toksyn… i nie zawiodłam się! Dziś patrząc na to z perspektywy czasu jestem wdzięczna wszystkim okolicznościom, które doprowadziły mnie do R-ALA. W krótkim czasie poprawiło się zarówno moje samopoczucie jak i cera. Obce stało się uczucie otępienia męczące mnie od 1 dnia zerwania z nałogiem. Dziś nie palę już wiele miesięcy i jestem pewna, że Altrient R-ALA również ma w tym swoją zasługę. Kwas Alfa-Liponowy pomógł mojemu organizmowi oczyścić się z resztek nikotyny i substancji smolistych, a fosfolipidy zawarte we wszystkich produktach Altrient wsparły mój układ nerwowy dopingując moją (czasem słabą) silną wolę.
2017-04-25
Katarzyna G.

Sprowadziłam ten produkt, ponieważ mam obniżoną zdolność usuwania toksyn z organizmu (uwarunkowanie genetyczne) przeciwutleniacze to dla mnie być albo nie być. Glutation Altrientu nie tylko wspiera mnie w wydalaniu toksyn, ale nie uszkadza wątroby tylko ją wzmacnia dzięki cholinie i kwasom tłuszczowym.
2017-04-24
Malgorzata S.

Jeszcze po żadnym z supementów odporność mojego dziecka z zespolem downa nie byla taka mocna. Zaburznia z przyswajalnoscia biochemiczna ludzi z zespolem downa powodują bardzo niski poziom odporności u dzieci z ZD, jednak po 2 seriach podawania glutationu, wraz z kwasem R-ALA i wit.C syn przez cały okres jesienno-zimowy praktycznie w ogole nie chorowal. Wczesniej od października do maja wieczna infekcja dróg oddechowych. Polecam !
2017-01-14
Andrzej N.

Rewelacyjna witamina w profilaktyce.