Krystyna

11 kwietnia 2016

Witaminę C i glutation stosuję i gorąco polecam.


EUGENIUSZ MAŁYSKA

9 grudnia 2015

Moje doświadczenie z tym produktem jest jak na razie jednorazowe, ale ważne. Stwierdziłem u siebie ewidentną poprawę stanu spękanych pięt, których kondycja nie ulegała poprawie mimo stosowania rożnych kremów czy maści. Bardzo polecam aby zastosować ten produkt każdy w swoim zakresie.


Wojciech S.

22 października 2015

Sprawdzilem skutecznosc tego preparatu. Jedynym minusem liposomalnej wit c jest wysoka cena. Postać saszetek bardzo wygodna. Bo czym szybciej się zareaguje, tym lepiej. Przekonuje mnie skład, a mianowicie askorbinian sodu a nie kwas askorbiniowy. To wazne w przypadku, gdy ktos ma problem z przyswajaniem witaminy c.


Rafał Podkański

19 maja 2015

AltrientC
Liposomalną Witaminę AltrientC przyjmuje cała moja rodzina. (…) Zauważyłam również pozytywny wpływ na cerę. U mojej żony w błyskawicznym tempie zniknęły zmiany skórne , a moją mamę nie bolą już stawy. Dodatkowo mamy dużo więcej energii niż przed rozpoczęciem stosowania produktu. Dzięki niesamowitej skuteczności oraz gwarancji błyskawicznego powrotu do zdrowia nie wyobrażam sobie, żeby zabrakło w moim domu tej witaminy.

Glutation AltrientGSH

Liposomalny Glutation Altrient®GSH przyjmuję z żoną od 6 miesięcy. Dzięki GSH nasz system odpornościowy oraz wydolność organizmu zmieniła się o 100 %. Wcześniej przeziębienia oraz inne dolegliwości towarzyszyły nam co najmniej dwa razy w roku. Zauważyłem również pozytywny wpływ na metabolizm oraz układ nerwowy. Dodatkowo mamy dużo więcej energii niż przed rozpoczęciem stosowania produktu.


Karolina Ostrycharz

16 kwietnia 2015

Witam O liposomalnej witaminie C dowiedziałam sie z internetu przypadkiem, więc zaczełam czytać o jej zbawiennych możliwosciach. Kupuje ją dla Mamy, która wspiera nią swój układ odpornościowy,. Przyjeła juz 12 opakowań, bardzo dobrze się czuje, ma pełno energii. Istotne jest to, ze przesyłka jest szybka i bez żadnego problemu. Polecam


Bernarda Pabjan

20 marca 2015

O liposomalnej witaminie C dowiedziałam się przypadkiem w Internecie, przy okazji poszukiwania informacji o herbatce z Czystka. Wiele dała mi również rozmowa z Panią Katarzyną Grabowską, podczas składania pierwszego zamówienia. Liposomalną witaminę C przyjmujemy całą rodziną od października ubiegłego roku i efekty są rewelacyjne, szczególnie u naszego 15-latka. Podaję mu profilaktycznie 1 saszetkę dziennie, Liposomalna witamina C na stałe zagościła w naszym domu, dba o nasze zdrowie, dodaje energii i urody. Sklep funkcjonuje rewelacyjne, produkty otrzymuję od ręki, kontakt świetny, bardzo, bardzo solidna obsługa. Dziękuję i polecam! :)


Andrzej Nowicki

12 marca 2015

Mam 62l.Gram w tenisa. Przyjmują ją regularnie od ok.3 m-cy, najpierw w podwyższonych dawkach, obecnie 1 saszetkę dziennie. Efekty? Przestałem być "bez życia". Jestem pełen zapału i werwy , a po korcie biegam „jak po zażyciu środków dopingujących [opinia moich przeciwników]”. Przestałem być drażliwy, nie mam zmian nastroju , nie męczę się. Miałem bardzo suche,spękane pięty - problem ustąpił (nie wiem czy po witaminie C, ale niczego więcej nie zmieniłem). | Tyle pierwszych obserwacji. Odezwę się za miesiąc po spożyciu kolejnych 30 saszetek. Polecam Andrzej Nowicki 12 marca 2015


Edyta Kwiatkowska

1 marca 2015

O liposomalnej witaminie C dużo czytałam w internecie zanim postanowiłam ją zakupić. Jestem dość nieufna jeśli chodzi o "cudowne preparaty", ale w przypadku Altrientu C poszukałam potwierdzonych informacji i rozmawiałam z osobami, które już go przetestowały na sobie. Efekty zauważają wszyscy, przypływ energii i lepsze samopoczucie.


Marzena

8 lutego 2015.

Liposomalną Witaminę AltrientC przyjmuje cała moja rodzina. Zauważyłam również pozytywny wpływ na cerę. Dodatkowo mamy dużo więcej energii niż przed rozpoczęciem stosowania produktu. Dzięki niesamowitej skuteczności oraz gwarancji błyskawicznego powrotu do zdrowia nie wyobrażam sobie, żeby zabrakło w moim domu tej witaminy.


Aurelia Suliga

31 stycznia 2015

Produkt rewelacyjny. Długo szukałam takiej Liposomalnej Wit C która tak szybko się wchłania. Poprawę widać na skórze. Nowe wypryski trądzikowe się nie pojawiają a to już wielki sukces. Wierzę w ten produkt jak też w każdy inny bowiem przyjmuje tez ALA oraz Glutation także z tej serii. Warto zainwestować, bo inwestujemy we własne zdrowie. Aurelia Suliga


Barbara Łęczycka

29 stycznia 2015

Kończę pierwsze opakowanie witaminy C w postaci liposomalnej. Super produkt, polecam każdemu, korzystne efekty można odnotować już po pierwszych saszetkach. Nie odczuwa się zmęczenia. Dziennie biorę dwie saszetki. Właśnie zamawiam kolejne opakowanie.


Natalia Letkiewicz

20 stycznia 2015

PRODUKT DOSKONAŁEJ JAKOŚCI, SKUTECZNY I GODNY POLECENIA. WZMACNIA SIŁY WITALNE. OGROMNĄ POPRAWĘ SAMOPOCZUCIA ODCZUŁAM PO 4 TYGODNIACH STOSOWANIA. PREPARAT STOSUJĘ 2X DZIENNIE. ODZYSKAŁAM SIŁĘ. CIESZĘ SIĘ ZDROWIEM I DOBRĄ KONDYCJĄ. POLECAM!


Elżbieta Maciejewska

16 grudnia 2014

O witaminie Altrient C dowiedzialam się od znajomych oraz z publikacji w internecie. Przyjmujemy po jednej saszetce dziennie zapobiegawczo. Już po tygodniu przyjmowania czuliśmy więcej energii i zmniejszenie uczucia zmęczenia. Preparat przyjmuję od listopada br, obecnie rozpoczęłam drugie opakowanie. Ustabilizowało się ciśnienie, mam więcej energii oraz zmniejszył się ból w stawach rąk i kolanachPoprawiła się cera i włosy. Jak na razie opinia jest bardzo pozytywna. 16.12.2014 E.M.Trójmiasto


Monika Karim-Cytrowska

29 grudnia 2014

Witaminę podaję dwójce moich dzieci, od chwili rozpoczęcia podawania preparatu dzieci są zdrowe i mam nadzieję, że już tak zostanie. Alkohol zawarty w witaminie wyparowywuje po 10 minutach od otwarcia saszetki.


WAŻNE: Opinie i referencje użytkowników są tylko dla Twojej informacji. Vitallabs oraz każdy sprzedawca produktów Altrient LivOn Labs nie stwierdza żadnych zdrowotnych i medycznych działań tych produktów. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Twojego stanu zdrowia, zawsze konieczna jest konsultacja z lekarzem specjalistą.

Wszystkie opinie klientów zostały przeniesione z poprzedniej strony www. Z powodu braku możliwości przeniesienia ich bezpośrednio na poszczególne karty produktów, wszystkie zostały zamieszczone tutaj.